Spellen

Spellen

” Mijn missie is om met mijn creatieve ideeën mensen dingen te leren en/of te entertainen. “

‘’De Dooddoener’’
Samen met een vriend heb ik lang gewerkt aan een project om alles rondom het overlijden makkelijk bespreekbaar te maken en te regelen. Helaas werd dit project te groot en hebben wij de inspanningen gezamenlijk gestaakt.

Omdat ik nog steeds overtuigd ben van de potentie van ‘’de Dooddoener’’ heb ik besloten om het project in kleinere projecten op te delen. Deze projecten ben ik gaan vormgeven door het bedenken en ontwikkelen van allerlei kaartspellen. Deze kaartspellen hebben onder andere betrekking op je leven, je financiën, je persoonlijke ontwikkeling en je overlijden. Enkele zijn al volledig af, enkele dienen nog afgerond te worden en vele dienen nog ontwikkeld te worden.

Voor iedereen toegankelijk:
Al mijn spellen zijn helemaal zelf bedacht en gemaakt met hoge kwaliteit. Hier zijn ook de prijzen naar. Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn om een product te kopen, benader mij gerust dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Spelenderwijs leren (Learning through play):
Al vanaf de geboorte ontwikkelen wij door te spelen creativiteit, vaardigheden en kennis. Het is vaak makkelijker en leuker om iets te onthouden als het amuserend is.

De aandachtsspanne van de mens is korter dan ooit. Hierdoor is het heel erg belangrijk om je inhoudelijke boodschap te combineren met entertainment.

Crypto spellen

Het perfecte cadeau voor eenieder die niet uitgepraat raakt over crypto.

Geweldig spel om te spelen met je partner, familie of vrienden. Het doel is om het onderwerp crypto bespreekbaar te maken en om mensen te introduceren in deze magische wereld.

De wereld van crypto is vooral digitaal en kan behoorlijk complex zijn. Dit spel maakt het digitale fysiek en het complexe simpel. Daarnaast heeft het als voordeel dat je weer eens iets leuks offline doet met elkaar.

Eindeloze mogelijkheden

Met de educatieve spellen van Edutainment Mink raak je niet uitgespeeld en uitgeleerd. Het assortiment bestaat momenteel uit de crypto varianten van boter-kaas-en eieren en het gewone kaartspel. In ontwikkeling zijn nu Crypto The Game en Bucket List The Game. Verder staan er nog vele spellen op mijn agenda om te maken.

Crypto the card game

Traditioneel kaartspel met crypto afbeeldingen

Bitcoin Kaas Ethereum

Het bekende spelletje in een crypto jasje

Crypto the Game

Word jij de nieuwe Crypto King, Crypto Queen or anything in between?
In ontwikkeling, stay tuned

Bucketlist game

Het spel om je eigen korte- en lange termijn bucketlist te maken.
In ontwikkeling, stay tuned

Zelfs als geen crypto liefhebber speel ik dit graag met mijn kinderen. De oude spellen in het vernieuwde cryptojasje blijven top speelbaar.

Eddy

Mijn vriendin vind het maar niks dat ik al het spaargeld dat wij kunnen missen in crypto ben aan het steken. Deze spellen hebben de dialoog aangewakkerd en ze begrijpt nu beter waarom ik dit doe en ze stimuleert mij zelfs hierin.

Redouane

Ik ben echt een reuze crypto liefhebber. Helaas had ik moeite om mijn ouders hierbij te betrekken. Door deze spellen heb ik ze op een laagdrempelige manier erbij betrokken. Wij zijn hierdoor dichter bij elkaar gekomen en dit heeft eraan bijgedragen dat zij zichzelf ook in crypto zijn gaan verdiepen.

Davor

Het is eenvoudig te begrijpen omdat het al bewezen succesvolle spellen zijn. Ze zijn prachtig qua ontwerp en ik geef ze graag als cadeau aan vrienden en/of familie.

Ry

Als cryptoliefhebber is dit voor mij het hebbedingetje. Het heeft thuis een mooi plekje gekregen op mijn bureau.

Mark